Startpagina | Registreren | Informatie | Contact
Informatie

Wat is HetPaardenSpel.nl?
HetPaardenSpel.nl is een internetspel voor paardenliefhebbers. Op HetPaardenSpel.nl kan je een eigen virtueel paard kopen met virtueel geld. Met je paard kan je vervolgens allerlei dingen doen. Ook kan je met andere gebruikers in contact komen door actief op het fora te zijn of berichten naar elkaar te versturen. Omgaan met geld is ook een leuke bezigheid op HetPaardenSpel.nl. Je moet goed kunnen handelen om paarden te kunnen kopen/verkopen en proberen geen verlies te maken.

Voor wie is HetPaardenSpel.nl bedoeld?
HetPaardenSpel.nl wordt gespeeld door jong en oud. Voornamelijk voor paardenliefhebbers, maar andere mensen zijn uiteraard ook welkom!

Zijn er kosten verbonden aan de registratie/toegang op HetPaardenSpel.nl?
Registratie en toegang op HetPaardenSpel.nl zijn volledig gratis. Wel word er op HetPaardenSpel.nl gebruik gemaakt van de zogenoemde credits. Voor een aantal opties in het spel moet je in het bezit zijn van Credits. HetPaardenSpel.nl is zonder deze opties nog steeds speelbaar en gratis.

Hoe veilig is HetPaardenSpel.nl?
Op HetPaardenSpel.nl zijn Beheerders en Moderators die toezicht houden en klachten behandelen. Deze zijn herkenbaar aan hun speciale rang in het spel. Beheerders en Moderators kunnen gebruikers die de regels overtreden waarschuwen, of in het ergste geval zelfs een ban geven.

Zijn de persoonlijke gegevens van gebruikers beveiligd op HetPaardenSpel.nl?
De persoonlijke gegevens worden door ons beschermd. Op het registratieformulier vragen we enkel om de informatie die we nodig hebben om de gebruiker te kunnen identificeren. Deze worden nooit doorgespeeld naar derden.

Overige vragen?
Wanneer u nog vragen heeft over HetPaardenSpel.nl kunt u altijd een e-mail sturen naar info@tripix.nl.

Copyright © 2006 - 2024 Tripix | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden

Op het logo/de header is
deze Creative Commons Licentie van toepassing.
Creative Commons License

Horsetycoon.nl | Dutchmaffia.nl | Horsetycoon.com